Nieuws van eprintpro

Eprintpro breidt haar assortiment uit en waar nodig verbetert dit in haar streven naar het maken van dé exclusieve en luxe fotoalbums voor de vakfotograaf.

Twee nieuwe omslagen

Maar liefst twee nieuwe albumomslagen komen er. Het Z-Album, een zeer betaalbare aluminium nieuwkomer, en de Granaat, een (kunst-)lederen omslag met zeer fraaie stiknaden en met mogelijkheid voor vier kleine foto’s op de omslag.

De huidige Hard Cover de Luxe boeken worden vervangen door geheel nieuwe Hard cover Lay-flat2 boeken, naadloze boeken in glans of mat en in vier verschillende formaten. Een duidelijke budgetversie voor de klanten van eprintpro.

Geheel nieuwe lijn plakalbums

Grootste nieuws is ook de nieuwe aanvullende albumlijn: Plakalbums, met foto’s / pagina’s in 40x30 cm of 30x30 cm.  Daar waar ‘plakalbums’ tegenwoordig bijna uitsluitend in het zwart en wit leverbaar waren pakt eprintpro volledig uit met een zeer ruime keuze aan kleuren, materialen en afwerkingsmogelijkheden.

Een linnen omslag, de welbekende Parel en drie modellen (kunst-)leder omslagen - de Diamant, de zeer populaire Opaal en de nieuwe Granaat – vormen de ruime keuze mogelijkheden. In totaal staan circa 30 verschillende kleuren en materialen ter beschikking.

Van echt ‘pilotenleer’, tot traditionele (kunst-) ‘nature skin’ materialen. Bij de inhoud van de plakalbum reeks is de keuze wat gemakkelijker, namelijk 24 of 40 pagina’s en keuze uit wit (standaard), crèmekleurig of een fraaie zwarte inhoud.

Ook ouderboekjes bij plakalbums

Onveranderd blijft natuurlijk de kwaliteit van de afdrukken. Op hetzelfde hoogwaardige papier en met dezelfde druktechniek en vooral afwerkingstechniek. Er zijn dus nooit lastige maar vooral dure transparant vellen of extra coating nodig. Dat gebeurt bij eprintpro al standaard.

‘Top of the bill’, ook bij deze plakalbums, kunt u in de software van eprintpro automatisch ouderboekjes genereren (bij de 40 pagina versie). Extra omzet betekent voor u extra inkomsten en meer winst, ons gezamenlijke doel!

Nieuw demonstratiepakket met korting

Ter ondersteuning van alle klanten van eprintpro wordt er een nieuw demonstratiepakket aangeboden met bijna 60% korting. ‘Zien doet verkopen’ is het motto van eprintpro, wij investeren mee in dit pakket, maar uiteindelijk zal iedereen er winst mee kunnen behalen.

Het pakket bestaat maar liefst uit een luxe album; de Diamant met 50 pagina’s in een luxe bewaardoos, een plakalbum; de Opaal met 24 pagina’s, twee verschillende formaten ouderboekjes, een fotolijst de Robijn en een DemoKit waarin alle kleuren materialen keurig in getoond kunnen worden.

Tenslotte

Kees van Kaam: 'eprintpro wil haar klanten, de vakfotografen, het nieuwe seizoen goed voorbereid insturen. Laten we er gezamenlijk een goed en vooral prettig jaar van maken!’